Skip links

Festival Kit

There is a great compatibility betwen the festival location and the music it represents. Both will take you outside your comfort zone, but that's where beautiful things happen. To really enjoy the 4 days of jazz, but also the natural patrimony that deserves to be fully explored, here's what you need to follow:

Clothing and Accesories

Daytime

Loose clothing, bathing suit (there are two lakes where you can swim) and sun screen.

Evening

Pregătește-te pentru vreme capricioasă, pentru că te afli în munți la o altitudine de 1000 de metri. Hainele groase n-ar trebuie să lipsească din bagaje (hanorace, pulovere, jachete călduroase) dar nici cizmele de cauciuc, pelerina de ploaie, umbrela și orice accesoriu impermeabil.

For your comfort

Saltelele de neopren, scaunele de camping și alte dispozitive de șezut sunt permise în incinta festivalului. Campingul, cea mai populară metodă de cazare în zonă, poate fi o opțiune foarte bună pentru cei iubitori de natură. Elemente esențiale: izopren, sac de dormit, lanternă.

Electronics

Există un număr limitat de prize pentru încărcarea telefoanelor și a laptopurilor care pot fi folosite în măsura disponibilității. Nu uita aparatul foto – împrejurimile îți oferă suficiente șanse să-ți faci amintiri de pus în ramă. Folosirea aparatelor foto este permisă DOAR în primele 5 minute ale fiecărei reprezentații.

Comercial Area

În arealul festivalului ai la dispoziție posibilități variate de mâncare și băutură, deschise pe timp de zi și pe timp de seară. IMPORTANT: nu există bancomat în zonă. Plata cu cardul se face doar la anumiți comercianți. Te sfătuim să fii pregătit cu bani cash.

Next Event In:

POIANA LUPULUI, GĂRÂNA