Skip links

Festival Kit

Există o compatibilitate mare între locul festivalului și muzica pe care o reprezintă. Ambele te duc în afara zonei de confort, dar se spune că acolo se întâmplă lucrurile frumoase. Ca să te bucuri din plin de cele 5 zile de jazz, dar și de patrimoniul natural care merită explorat la maxim, iata ce trebuie să urmărești:​

VESTIMENTAȚIE ȘI ACCESORII

Zi

Haine lejere, costum de baie (există două lacuri în care poți face baie) și loțiune de plajă.

Seara

Pregătește-te pentru vreme capricioasă, pentru că te afli în munți la o altitudine de 1000 de metri. Hainele groase n-ar trebuie să lipsească din bagaje (hanorace, pulovere, jachete călduroase) dar nici cizmele de cauciuc, pelerina de ploaie, umbrela și orice accesoriu impermeabil.

PENTRU CONFORT

Saltelele de neopren, scaunele de camping și alte dispozitive de șezut sunt permise în incinta festivalului. Campingul, cea mai populară metodă de cazare în zonă, poate fi o opțiune foarte bună pentru cei iubitori de natură. Elemente esențiale: izopren, sac de dormit, lanternă.

ELECTRONICE

Există un număr limitat de prize pentru încărcarea telefoanelor și a laptopurilor care pot fi folosite în măsura disponibilității. Nu uita aparatul foto – împrejurimile îți oferă suficiente șanse să-ți faci amintiri de pus în ramă. Folosirea aparatelor foto este permisă DOAR în primele 5 minute ale fiecărei reprezentații.

ZONĂ COMERCIALĂ

În arealul festivalului ai la dispoziție posibilități variate de mâncare și băutură, deschise pe timp de zi și pe timp de seară. IMPORTANT: nu există bancomat în zonă. Plata cu cardul se face doar la anumiți comercianți. Te sfătuim să fii pregătit cu bani cash.

Next Event In:

POIANA LUPULUI, GĂRÂNA