Skip links

MOSHULU

#garanajazz2019

Main Stage, Poiana Lupului, Gărâna

Jeff Berlin – bass
Dennis Chambers – baterie
David Sancious – keyboards, chitară
Oz Noy – chitară


Moshulu este numele celei mai puternice corăbii americane construită vreodată și, deloc întâmplător, numele proiectului muzical inedit care reunește patru legende ale jazzului american: basistul Jeff Berlin, bateristul Dennis Chambers, pianistul/chitaristul David Sancious și chitaristul Oz Noy.

Alături de Jeff Berlin, fost membru al trupei Bruford, Dennis Chambers, votat cel mai bun toboșar în 2001 de fanii revistei Modern Drummer, revine la Gărâna după concertul din 2017, când a urcat pe scenă alături de John Scofield Überjam Band. Publicul va face cunoștință pentru prima dată cu muzicienii: David Sancious, probabil cel mai sofisticat sideman din jazzul contemporan, cel care i-a acompaniat pe Sting, Peter Gabriel, Santana, Aretha Franklin și Eric Clapton pe scenele lumii, și cu Oz Noy, virtuozul chitarist newyorkez de origine israeliană,

Repertoriul Moshulu pleacă de la funk, rock, metal, fusion pentru a ajunge la reprize intense de improvizație. Cei patru muzicieni formează împreună un echipaj care promite audienței o călătorie muzicală unică.