Skip links

1000 de abonamente pentru Gărâna Jazz Festival 2021 se vor pune în vânzare sâmbătă, 26 iunie

Dragi prieteni ai festivalului, avem vești bune pentru toți cei care își doresc să ajungă anul acesta la cea de-a XXV-a Ediție Gărâna Jazz Festival.

Noua hotărâre adoptată de guvern ne permite să suplimentăm, așa cum am promis,  numărul abonamentelor pentru festival. 1000 de abonamente pentru Gărâna Jazz Festival 2021 se vor pune în vânzare sâmbătă, 26 iunie, începând cu ora 8:00 pe www.bilete.ro.

Vă recomandăm să consultați condițiile de participare înainte de achiziționarea biletelor.

Condiții de participare:

1. Este permisă participarea la festival doar pentru:

  • persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare,
  • persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS- CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.
  •  persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS- CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital sau test care să dovedească prezența de anticorpi de tip IgG efectuat cu maxim 14 zile anterior desfășurării festivalului).

2. Purtarea măștii în spațiul festivalului este obligatorie, la fel și păstrarea distanței de 2 m între participanți.

3. Minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării la festival și de la verificarea în Registrul electronic național de vaccinare. Cei peste 5 ani vor purta mască.

Lângă intrarea în incinta festivalului va exista un laborator mobil unde cei care doresc pot efectua, contra cost (65 lei), un test rapid antigen (Sars-Cov-2).

Programul complet pentru Gărâna Jazz Festival 2021 și mai multe informații despre muzicienii invitați le puteți găsi accesând www.garana-jazz.ro. Vă așteptăm să aniversăm împreună un sfert de secol de jazz în Poiana Lupului!